0530 708 54 54
0530 708 54 54
10 Kasım 2017 Cuma 11:45:00 - Güncelleme:10 Kasım 2017 Cuma 12:03:00

Üç büyükler Dorukhan Toköz'ün peşinde

Fenerbahçe yönetimi, teknik direktör Aykut Kocaman'ı istifasından vazgeçirip yola devam etme kararı aldıktan sonra transfer için de kolları sıvadı...

Sarı-Lacivertliler sol bek için Manchester United'ın genç oyuncusu Luke Shavv'da önemli mesafeler kaydederken, ayrıca orta sahaya da takviye yapmayı hedefliyor. Bunun için de yine genç bir oyuncu Fenerbahçeli yöneticilerin radarına girmiş durumda. Eskişehirspor'un orta sahasında yer alan ve başarılı maçlarıyla göz dolduran 21 yaşındaki Dorukhan Toköz için girişimlerin başladığı öğrenildi.

DEVLER FENA KAPIŞACAK

Ocak ayında başlayacak ara transfer dönemi öncesinde şimdiden girişimlere başlayan F.Bahçe yönetiminin Dorukhan Toköz'ün transferinde işi bir hayli zor. Çünkü Sarı-Lacivertliler'den önce Beşiktaş ve G.Saray da genç oyuncu için transfer çalışmalarına başlamıştı. Üç büyüklerin Dorukhan savaşından hangisinin zaferle çıkacağı merak konusu. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX