0530 708 54 54
0530 708 54 54
24 Kasım 2017 Cuma 10:37:00 - Güncelleme:24 Kasım 2017 Cuma 10:39:00

Trabzonspor, teknik direktörlük görevi için Hagi'yi ikna edemedi

Trabzonspor'da ligin 6. haftasında Ersun Yanal'dan boşalan teknik direktörlük görevine Rıza Çalımbay gelirken, hagi ile ilgili bir gerçek ortaya çıktı.

Trabzonspor'da Ersun Yanal'ın görevine son verilmesinin ardından takımın başına Rıza Çalımbay getirilirken, haftalar sonrası çarpıcı bir gerçek ortaya çıktı. Ersun Yanal ile yolları ayırdıktan sonra Bordo mavili yönetin, Rıza Çalımbay ile görüşmeden Rumen teknik adam Hagi'ye gitti. 

Süper Lig 8. haftasında sahasında Akhisarspor'a 6-1 mağlup olduktan sonra teknik direktör Ersun Yanal ile yollarını ayıran Trabzonspor yönetimi, Rıza Çalımbay'ı göreve getirmeden önce Hagi ile görüştü. Romanya'da Viitorul takımını çalıştıran Rumen teknik adamla ciddi bir görüşme gerçekleştiren Bordo Mavili yönetim, buna rağmen Hagi'yi ikna edemedi. Rumen teknik adam yapılan görüşmenin ardından Trabzonspor'un teklifini kabul etmedi. Bordo Mavililer ise bu gelişmenin ardından Rıza Çalımbay ile anlaşma sağladı.

(Futbol Arena)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX