0530 708 54 54
0530 708 54 54
30 Haziran 2019 Pazar 11:08:00 - Güncelleme:30 Haziran 2019 Pazar 11:09:00

Trabzonspor, Rodallega'nın yerine 3 aday belirledi

Trabzonspor, Rodallega’dan doğan golcü açığını kapatmak için Al-Ain’den Marcus Berg, Vitesse’den Tim Matavz ve Corinthianslı Jonathas’ı listeye aldı.

Transferde şu ana kadar genç isimlere imza attıran Trabzonspor, borç krizini aştıktan sonra ağır toplar için hızlı hücuma geçti. Bordo-Mavililer, Rodallega’yı kaybetmenin ardından doğan boşluğu gidermek için ağırlığı şu anda golcüye verdi. Birçok isim üzerinde yapılan araştırmaların ardından 3 futbolcunun biraz öne çıktığı öğrenildi. Karadeniz ekibi, Al-Ain ile olan sözleşmesi sona eren ve şu anda boşta olan Marcus Berg, Vitesse’de geçen sezon istediği kadar şans bulamadığı için ayrılmayı düşünen Tim Matavz ve geçen sezon Hannover’de kiralık oynayan, sözleşmesi Corinthians’ta bulunan Jonathas için menajerleri ve kulüpleriyle görüşmeleri sürdürüyor. Trabzonsporlu yöneticiler bu üç isimden öncelikle bonservisi elinde olan Berg’le anlaşmanın yolunu arıyor. Maliyeti en düşük isim olarak görülen Berg’de sorun çıkması halinde, Matavz ve Jonathas için en fazla 2 milyon euroluk bir bütçe ayıran Bordo-Mavililer, en uygun şartta alınabilecek ismi seçecekler.

(Star)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX