0530 708 54 54
0530 708 54 54
22 Kasım 2017 Çarşamba 14:29:00 - Güncelleme:22 Kasım 2017 Çarşamba 14:32:00

Thomas Tuchel'in Galatasaray'la görüştüğü ortaya çıktı

Igor Tudor'la yollarını ayırmaya hazırlanan Galatasaray'ın Alman çalıştırıcı Thomas Tuchel'le görüştüğü ortaya çıktı.

5-1’lik Başakşehir mağlubiyetinden sonra büyük bir kriz yaşayan ve Igor Tudor’a 2 maçlık şans tanıyan Galatasaray yönetiminin, hoca arayışına çıktığı hatta Sportif Direktör Cenk Ergün’ün Thomas Tuchel’le görüştüğü ortaya çıktı.

'TEŞEKKÜR EDERİM AMA BEN SEZON SONU BAYERN MÜNİH'E GİDECEĞİM'

Özellikle büyük maçlarda bir hayli yetersiz gözüken ve elindeki kaliteli kadroyu iyi kullanamayan Tudor’un görevine son vermeye hazırlanan Galatasaray’ın Alman teknik adamla kontak kurduğu öğrenilirken, Tuchel’in kendisine gelen teklifi reddettiği, 44 yaşındaki başarılı teknik adamın ‘Sezon sonunda Bayern Münih’e gideceğim’ dediği anlaşıldı. Tuchel’in olumsuz yanıtı karşısında diğer alternatif isimlere yönelen sarı kırmızılı yönetimin bir yandan yerli teknik adam arayışlarına koyulduğu ifade edilirken, bazı yöneticilerin Hamza Hamzaoğlu ve Cihat Arslan isimlerini dillendirdiği ortaya çıktı. 

DURSUN ÖZBEK TAM 4 TEKNİK ADAMLA ÇALIŞTI

Artık tartışılmayacak bir teknik direktörle çalışmak isteyen Başkan Dursun Özbek’in bu konuda temkinli davrandığı öğrenilirken, şu ana kadar 4 hocayla çalışan (Hamza Hamzaoğlu-Mustafa Denizli-Riekerink-Tudor) Özbek’in bu istikrarsızlığa bir son vermek istediği belirtildi.

Star

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX