0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Haziran 2019 Perşembe 11:07:00 - Güncelleme:20 Haziran 2019 Perşembe 11:17:00

Terim, Hernandez'e hayran kaldı: Aradığım tipte santrfor

Galatasaray ikinci başkanı Abdurrahim Albayrak'ın İstanbul'da menajeriyle masaya oturduğu Meksikalı oyuncu Hernandez'e teknik direktör Fatih Terim olumlu rapor verdi

Yeni sezona yeni bir golcü ile girmeyi planlayan Galatasaray, listeye aldığı Chicharito lakaplı Javier Hernandez'i renklerine bağlamak için şartları zorluyor.

Sarı-kırmızılılarda ikinci başkan Abdurrahim Albayrak önceki akşam Meksikalı santrforun menajeriyle masaya oturarak teklifini sundu.

Geçen sezon devre arasında gelen Diagne ve Mitroglou'nun üstünü çizen teknik direktör Fatih Terim'in de Chicharito'ya olumlu rapor verdiği ortaya çıktı

FATİH TERİM: "TAM ARADIĞIM SANTRAFOR"

Meksikalı yıldız için, "Aradığım tipte santrfor" yorumunu yapan Terim'in, "Çok yönlü bir oyuncu. Hücum hattında hem tek forvet hem de forvet arkasında oynatabilirim" dediği öğrenildi.

Bu arada Diagne'yi 15 milyon Euro'ya Suudi Arabistan'a satıp boşluğunu Chicharito ile doldurmayı planlayan sarı-kırmızılılar, alternatif forvet olarak Kostas Mitroglou yerine de Çaykur Rizespor'dan Vedat Muriç'i düşünüyor. Medipol Başakşehir'in serbest bırakması halinde Mevlüt Erdinç de Aslan'ın üçüncü golcüsü olabilir.  (Sabah)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX