0530 708 54 54
0530 708 54 54
29 Eylül 2018 Cumartesi 14:38:00 - Güncelleme:29 Eylül 2018 Cumartesi 14:39:00

Swansea City, Andre Ayew'i gözden çıkardı

Fenerbahçe’de Andre Ayew konusunda ilginç bir detay öne çıktı, bonservisinin alınması konusunda Swansea’nin ekonomik konudaki çalışmaları göze çarptı.

Fenerbahçe’de sezon başında Swansea City’den kiralık olarak kadroya katılan Andre Ayew konusunda ilginç gelişmeler yaşanıyor. Ligde 2 golle dikkat çeken Ayew’in bonservisi için çalışmalar yapmayı planlayan sarı-lacivertlilerin önünde önemli bir fırsat bulunuyor.

İngiltere’de Championship’te mücadele eden Swansea, hem Premier Lig’e dönmek hem de kulüp içi ekonomik yapıyı düzeltmek istiyor. Bu nedenle de takımda şu an en yüksek maaşı alan Ayew’le alakalı sıkıntılar yaşanıyor.

2021’e kadar Galler kulübüyle sözleşmesi olan Ayew’i elden çıkarmaya sıcak bakılıyor. Maaş skalasını düşürmek isteyen Swansea’nin Fenerbahçe ile bonservis konusunda daha rahat olacağı ve kolaylık göstermeye yakın olduğu belirtildi.

Şu anda Championship’te 14. sırada olan Swansea’nin de ekonomik olarak kulüpte bir yeniden yapılanma içerisine gireceği kaydedildi.

(Skorer)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX