0530 708 54 54
0530 708 54 54
17 Ocak 2018 Çarşamba 09:34:00 - Güncelleme:17 Ocak 2018 Çarşamba 09:35:00

St. Etienne, Dusko Tosic için Beşiktaş'a 8 milyon euro önerdi

Beşiktaş’ın Sırp oyuncusuna Tottenham ve St.Etienne kulüpleri talip oldu. 2 kulüp kısa zamanda Kartal’ın kapısını çalacak.

Beşiktaş' ta gösterdiği başarılı performansla çok iyi bir sezon geçiren Tosic'e İngiliz kulüplerinden Tottenham ile Fransız St.Etienne ciddi biçimde talip oldu. Daha önce de Tosic'le ilgilenen ancak bu transferi gerçekleştiremeyen Tottenham'ın 8 milyon euroluk bir teklifle kulübün kapısını çalması bekleniyor. Tottenham'lı yetkililerin Tosic'e de yıllık 3 milyon euro teklif yapacağı öğrenildi.

GÜNEŞ KALMASINI İSTEDİ

Fransız kulüplerinden St.Etienne de ciddi biçimde Tosic'le ilgileniyor. Bu sezon Fransa Ligi'nde 14. sırada bulunan St.Etienne'nin hocası Gasset'in yönetime Sırp futbolcunun adını vermesi üzerine bu transferde hareketli dakikalar yaşanıyor. Tosic'e St.Etienne'nin 8 milyon Euro'luk bir teklif sunacağı gelen bilgiler arasında. Beşiktaş Yönetimi iki kulüpten henüz resmi bir teklif almadı. Ancak yönetimin Tosic'i 10 milyon eurodan aşağı satmayı düşünmediği öğrenildi. Sol bek ve stoper olarak görev yapabilen Tosic'i özellikle Teknik Direktör Şenol Güneş'in bırakmak istemediği ve yönetime rapor verdiği öne sürüldü.

Takvim

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX