0530 708 54 54
0530 708 54 54
19 Temmuz 2019 Cuma 09:39:00 - Güncelleme:19 Temmuz 2019 Cuma 09:43:00

Jean Michael Seri’nin Galatasaray’a imza atması Milan taraftarını çıldırttı

Avrupa’nın en iyi orta saha oyuncularından biri olarak gösterilen Michael Seri’nin Galatasaray’a imza atması İtalya’da büyük yankı buldu.

TM Dijital Haber Merkezi'nden Levent Gültekin'in haberine göre; Roma, İnter, Napoli ve Milan’ın yakından ilgilendiği yıldız futbolcuyu dört dev kulübe çalım atarak İstanbul’a getirten Cimbom tüm dikkatleri üstünde toplarken, Seri’nin sarı kırmızılı formayı sırtına geçirmesinin ardından özellikle Milan taraftarlarının isyanı ‘çizme’ basınında genişçe yer aldı.

MİLAN TRANSFER YAPAMIYOR

Şu ana kadar yapmak istediği transferleri bir türlü gerçekleştiremeyen ve taraftarlarının sabrını taşıran Milan’ın Seri’yi alamaması Serie A kulübünde infiale yol açarken, kırmızı siyahlı ekibe gönül verenlerin yönetimi topa tutması Maldini’yi de ateşe attı.

İşte İtalyan taraftarların Seri tepkisi…

Seri belli ki fotoğrafta çok mutlu. Galatasaray’a isteyerek gitmiş

Seri’nin Milan’ı seçmeyip Galatasaray’a gitmesi kulübün halini özetliyor, fakir dilenciler…

Çok yazık, Seri’nin Galatasaray’a imza atıp Milan’a gelmemesi çok üzücü. İlginç iyi bir futbolcuydu

1,5 milyon euro’ya kiralanmış, Seri’ye ise 2,8 verilecekmiş! Milan iyi yönetilmiyor.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX