0530 708 54 54
0530 708 54 54
22 Şubat 2020 Cumartesi 21:37:00 - Güncelleme:22 Şubat 2020 Cumartesi 21:38:00

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya davet etti başkanlar centilmenlik masasına oturdu

Derbi haftasına kilitlenen Süper Lig'de 4 ekibin başkanı dün bir araya geldi. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'nın daveti üzerine, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir ile Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ve Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, valilikte buluştu.

İki gün arka arkaya oynanacak derbi mücadeleleri öncesi nefeslerin tutulup geri sayıma geçilirken artan tansiyonu düşürmek için dün önemli bir buluşma gerçekleşti. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’nın daveti üzerine, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir ile Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ve Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, valilikte buluştu.

Vali Yerlikaya görüşmeyi, sosyal medya hesabından, “Bu hafta sonu İstanbul’da futbol şöleni var. Beşiktaş- Trabzonspor, Fenerbahçe- Galatasaray maçları öncesinde centilmenlik ruhunun hem sahada hem de tribünde sürdürülmesi için Sayın Başkanlarımızla bir araya geldik. Kazanan daima dostluk ve centilmenlik olacak.” notuyla paylaştı.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX