0530 708 54 54
0530 708 54 54
30 Ocak 2018 Salı 11:07:00 - Güncelleme:30 Ocak 2018 Salı 11:21:00

Spor programında Mehmetçik'e "asker üniformalı" destek

Spor programında Mehmetçik'e "asker üniformalı" destek - Sivas'ta uydudan yayın yapan televizyon kanalının spor programı sunucusu Mustafa Ateş ile yorumcusu Bekir Kurt, Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçiklere destek amacıyla asker üniformasıyla ekrana çıktı - Kanal 58 Spor Müdürü ve Sunucusu Ateş: - "Bugün biz burada bu programları yapıyorsak, bu yayınları gerçekleştiriyorsak kahraman Mehmetçiğimizin vermiş olduğu mücadele sayesindedir" SİVAS (AA) - Sivas'ta uydu üzerinden yayın yapan Kanal 58 televizyonunda yayınlanan spor programının sunucu ve yorumcusu, Türk Silahlı Kuvvetlerince Suriye'nin Afrin bölgesinde başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçiklere destek amacıyla asker üniformasıyla ekrana çıktı.

Kanal 58 Spor Müdürü ve Spor Aktif programının sunucusu Mustafa Ateş ile yorumcu Bekir Kurt, programı giydikleri asker üniformasıyla sundu.

Program boyunca teröre tepki gösteren Ateş, Zeytin Dalı Harekatı'nın önemine dikkati çekti. İnsanların huzuru ve rahatını güvenlik güçlerine borçlu olduğunu vurgulayan Ateş, "Bugün biz burada bu programları yapıyorsak, bu yayınları gerçekleştiriyorsak kahraman Mehmetçiğimizin vermiş olduğu mücadele sayesindedir." dedi.

Zeytin Dalı Harekatı'nda ve vatan savunmasında görev alan tüm Mehmetçiklerin yanında olduklarını dile getiren Ateş, "Hem ülkemizde hem de sınırlarımız dışında yaşayan mağdurların haklarını korumak, onların barış ve huzurlu bir ortamda yaşamlarını sürdürebilmeleri için kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Afrin'de yaptıkları Zeytin Dalı Harekatı'nı destekliyoruz, yanlarında olduğumuzu bir kez daha göstermek istiyoruz. Kalbimizle, dualarımızla Mehmetçiğimizin yanındayız." diye konuştu.

İzleyiciler de mesajlarıyla duyarlı davranışlarından dolayı program sunucusu ve yorumcuya teşekkür etti.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX