0530 708 54 54
0530 708 54 54
13 Haziran 2019 Perşembe 15:36:00 - Güncelleme:13 Haziran 2019 Perşembe 15:38:00

Slaven Bilic'in yeni adresi belli oldu

Şubat ayından beri kendine kulüp arayan Slaven Bilic, Championship ekibi West Brom ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Slaven Bilic, West Bromwich Albion ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

The Telegraph'ta yer alan habere göre; Slaven Bilic, West Brom'un antrenman tesislerine giderek kulüp yetkilileriyle ikinci kez görüştüğü ve çok etkilediği bilgisi verildi. 

Slaven Bilic, "WBA tarafından bu fırsat bana verildiği için çok mutluyum. Gelişmeye ve Albion'ı Premier Lig'e geri döndürmeye çalışacağız. Albion'ın hem kısa, hem uzun vadeli projeleri mevcut. Benim bu kulübü yönetmemi, birlikte gelişmemizi istediler. WBA ile bir kez konuştuktan sonra kararımı verdim ve ikinci kez düşünmeme gerek bile kalmadı." ifadelerini kullandı.

Daha önce Brighton'dan ayrılan Chris Hughton ve Wolfsburg'un eski teknik direktörü Bruno Labbadia ile de görüşen West Brom'un, en çok Bilic'ten etkilendiği ve görevi Hırvat teknik adama vermeye hazırlandığı kaydedildi.

West Bromwich'in, Bilic'in West Ham United'da geçirdiği 2 yıllık dönemden oldukça etkilendiği ve kulübü tekrar Premier Lig'e taşıyacak teknik adam olarak gördüğü ifade edildi.

Beşiktaş'ın ardından İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United ve Arabistan temsilcisi Ittıhad'da görev yapan Bilic, Şubat ayından bu yana yeni kulüp arayışlarını sürdürüyordu.

(Sporx)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX