0530 708 54 54
0530 708 54 54
30 Kasım 2017 Perşembe 10:50:00 - Güncelleme:30 Kasım 2017 Perşembe 10:52:00

Şenol Güneş'in Galatasaray derbisinde formsuz Talisca'yı yedek oturtması bekleniyor

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Galatasaray maçında orta saha kurgusunda değişiklik yapmayı planlıyor.

Beşiktaş’ın hocası kazanmak zorunda oldukları derbide orta alanı Atiba-Tolgay-Oğuzhan üçlüsünden oluşturmanın hesaplarını yapıyor. Dev randevuda oyunun merkezini mutlaka elde tutmak isteyen Güneş’in son dönemin formsuz ismi Talisca’yı kulübeye çekmesi bekleniyor.

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında Grandmedical Manisaspor’u 9-0 yenen Beşiktaş’ta, Teknik Direktör Şenol Güneş’in, Galatasaray ile oynanacak derbi öncesinde bazı tercihlerini gözden geçireceği öğrenildi. Güneş’in rakip zayıf olsa da Negredo, Lens, Medel ve Oğuzhan’ın kupa maçındaki performanslarından çok memnun kaldığı belirtildi.

Galatasaray derbisini zirve yarışına yeniden güçlü bir şekilde dönmek için büyük bir fırsat olarak gören siyah-beyazlı teknik adamın, başta Talisca olmak üzere orta saha ve kanatlarda radikal değişikliklere gidebileceği iddia edildi.

Derbiyi kazanmaktan başka bir düşüncesi olmayan Güneş’in orta sahayı Atiba-Tolgay-Oğuzhan üçlüsünden oluşturmayı düşündüğü kaydedildi. Orta alanda rakibe üstünlük sağlayarak maçı kazanmak isteyen Şenol Güneş’in bu nedenle son dönemde formsuz olan Anderson Talisca’yı yedeğe çekebileceği savunuldu. Deneyimli hocanın, Brezilyalı yıldızı ikinci yarıda hamle oyuncusu olarak sahaya sürebileceği aktarıldı. Şenol Güneş’in bugünden başlayarak taktik çalışmalarda Atiba-Tolgay-Oğuzhan üçlüsünü deneyeceği ileri sürüldü.

Bu arada Ricardo Quaresma’nın, Evkur Yeni Malatyaspor maçındaki form durumunu beğenmeyen Güneş, derbi maçlardaki etkinliği nedeniyle Portekizli yıldıza yine 11’de forma verecek. Kupa sınavında 3 gol, 1 asistle sahne alan Lens’in ise derbide ikinci yarıda görev alması bekleniyor.

Skorer

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX