0530 708 54 54
0530 708 54 54
27 Ocak 2019 Pazar 12:33:00 - Güncelleme:27 Ocak 2019 Pazar 12:34:00

Satın alma opisyonu sorunu çözüldüğü an N'Koudou Beşiktaş'ta

Beşiktaş, Erzurum maçı sonrası net şekilde ortaya çıkan kanat krizini çözmeye kararlı. Bir süredir gündemde olan N'Koudou'nun kiralanması için İngiliz kulübüne yeni bir teklif sunulacak

Beşiktaş dış transfer için kanat oyuncusuna yöneldi. Ricardo Quaresma'nın takımdan ayrılma ihtimalinin güçlenmesi ve Hollandalı futbolcu Lens'in istenileni verememesi üzerine yönetim listenin en başında bulunan N'Koudou kiralamak için İngiliz kulübü Tottenham'a yeni bir teklif sunmaya hazırlanıyor.

SORUN SATIN ALMA OPSİYONU

Tottenham'la daha önce yapılan görüşmede kiralama konusunda anlaşma sağlanmıştı. Ancak Tottenham'ın N'Koudou'nun satın alma opsiyonuyla kiralanmasına izin vermemesi engel teşkil etmişti.

TOTTENHAM'LA YENİ GÖRÜŞME

Beşiktaş Transfer Komitesi Başkanı Umut Güner'in 23 yaşındaki futbolcu için Tottenlam'la bir görüşme daha yapması planlanıyor. Bu görüşmede Beşiktaş'ın Tottenham'a yeni teklif sunması bekleniyor.

BİR SONRAKİ SATIŞTAN PAY

Beşiktaş'ın Tottanham'a satın alma opsiyonunun kendilerine verilmesi durumunda N'Koudou'nun bir sonraki satışından yüzde 25'lik bir pay verme teklifi yapacağı gelen bilgiler arasında yer alıyor.

(Takvim)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX