0530 708 54 54
0530 708 54 54
16 Ocak 2019 Çarşamba 08:00:00 - Güncelleme:16 Ocak 2019 Çarşamba 08:00:00

Şampiyona tam destek

2018 Avrupa Paralimpik Yüzme Şampiyonası’nda birinci olarak ülkemizi gururlandıran Sümeyye Boyacı, ilk sponsoruna kavuştu. Zor şartlar altında spor yaptığının altını çizen Sümeyye, “Yarışlar ve malzemeler çok masraflı. Bursa Kebap Evi’ne desteğinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

ŞAFAK GÖZMEN

GÖNÜL PENCERESİ AÇTIK

İRLANDA’NIN başkenti Dublin’de gerçekleştirilen 2018 Avrupa Paralimpik Yüzme Şampiyonası’nda altın madalya alarak ülkemizi gururlandıran ve Cumhuriyet tarihinin ‘ilk kadın şampiyon yüzücüsü’ olan Sümeyye Boyacı, artık yarışlarda Bursa Kebap Evi’nin desteğiyle başarı kovalayacak. Bursa Kebap Evi Yönetim Kurulu Başkanı Cem Helvacı, “Sümeyye’ye maddi ve manevi destek vereceğiz. Ülkemizde bir gönül penceresi açabilirsek, ne mutlu bize” dedi.

BU BENİM İLK SPONSORUM

ESKİŞEHİR’DE iki kolu olmadan dünyaya gelen Sümeyye, sponsor desteğinin başarıdaki önemine dikkat çekti ve “İstiklal Marşı'nı ilk kez Brezilya'da okutmuştum. O yarışa maddi imkansızlıktan dolayı gidemiyordum. Son anda Eskişehir Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle gittim ve altın madalya aldım. Sponsor desteği çok önemli. Bursa Kebap Evi bana destek çıkan ilk sponsor oldu. Herkesin sporcuları desteklemesini diliyorum” ifadelerini kullandı.

YÜZME ÇOK MALİYETLİ SPOR

SÜMEYYE sözlerine şöyle devam etti: “5,5 yaşında annemin teşvik etmesiyle yüzmeye başladım.12 yaşında milli sporcu oldum. Meksika’daki dünya şampiyonasında en küçük sporcu bendim. 2018 Avrupa Paralimpik Şampiyonası'nda, yüzmede cumhuriyet tarihimizin ilk kadın şampiyonu oldum. Yüzme ve spor maliyetli şey. Gönülden gelmezse yapamıyorsunuz. Maddiyata da dayanıyor. Yarışlar ve malzemeler masraflı. Desteklenmemiz çok önemli.”

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX