0530 708 54 54
0530 708 54 54
07 Kasım 2017 Salı 14:55:00 - Güncelleme:07 Kasım 2017 Salı 16:11:00

Ryan Babel'den yayıncı kuruluşa tepki: Siz de benim videolarımı kullanmayın

Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Babel, kendisine ait olan Süper Lig görüntülerini yayıncı kuruluş yüzünden kullanamadığı için twitter üzerinden beIN Sports'a sitem etti.

İşte Babel'in twitter'dan yaptığı açıklama;

Beşiktaş’ın Hollandalı yıldızı Ryan Babel, Twitter hesabından yaptığı açıklamayla maç görüntülerini yayınlamasına izin vermeyen yayıncı kuruluş BeINSports’a seslendi.

Maçlardan önce kendi el kamerasıyla videolar çekip kurgulayarak bunu hobi haline getiren ve takipçileriyle paylaşan Babel, BeINsports izin vermediği için maç görüntülerini yayınlayamadığını belirtti. Yaşadığı bu durumu takipçileriyle paylaşan Babel, ”Kurallara saygı duymak zorundayım. Umarım onlar da benim videolarımı kanalımdan indirip kendi kanallarına yüklemeyerek bana saygı gösterirler” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX