0530 708 54 54
0530 708 54 54
03 Nisan 2020 Cuma 10:05:00 - Güncelleme:03 Nisan 2020 Cuma 10:05:00

Koronavirüse yakalanan Rüştü Reçber'in sigara içtiği için hastalığı ağır atlattığı iddia edildi

Koronavirüs tedavisi gören eski milli kaleci Rüştü Reçber'in son durumuyla ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı. Rüştü Reçber'in sigara içtiği için hastalığı ağır atlattığı iddia edildi.

Korona virüs tedavisi devam eden eski milli kaleci Rüştü Reçber’den iyi haber geldi. Acıbadem Hastanesi’nden yapılan açıklamada, Reçber’in durumunun gün geçtikçe daha iyiye gittiği belirtildi.

Rüştü Reçber’in sağlık durumuna ilişkin yapılan açıklamada, "Pazar günü Covid-19 tanısı alarak hastanemize nakledilen ve tedavisini sürdürdüğümüz Rüştü Reçber halen hastanemizde normal hasta katında yatırılarak izolasyonu ve tedavisine devam edilmektedir. Hastamızın genel durumu her geçen gün daha iyiye gitmektedir." denildi.

SİGARA İÇTİĞİ İÇİN AĞIR ATLATTI!

Efsane kalecinin son durumuyla ilgili yeni bilgilere ulaşıldı. Sağlık durumu iyi olan Rüştü Reçber'in sigara içtiği için bu hastalığı ağır atlattığı iddia edildi. (Spor Arena)

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX