0530 708 54 54
0530 708 54 54
10 Kasım 2017 Cuma 16:03:00 - Güncelleme:10 Kasım 2017 Cuma 17:33:00

Roman Abramovich, Karşıyaka'yı satın alıyor

İngiliz ekibi Chelsea'nin Rus sahibi Abramovich, borçlarını ödeyemediği için batma noktasına gelen Türk takımına talip oldu.

Geçtiğimiz haftalarda borçları nedeniyle puan silinme hatta küme düşme tehlikesi ile yüz yüze gelip, büyük taraftarının sayesinde bu durumdan kurtulan Karşıyaka'ya dünyanın sayılı zenginlerinden Roman Abramovich talip oldu!

Son yıllarda Türkiye'ye yatırım yapma isteği en yüksek seviyede olan Rus dolar milyarderi Roman Abramovich yakın zamanda Muğla'nın Karaca mahallesine 500 metre yakınındaki Karaca Adasına da talip olmuş , adanın sit alanından çıkması için 35 milyon dolardan fazla teklif etmişti.

Reddedilmesi zor teklif yaptı

İngiltere Premier Ligi takımlarından Chelsea'nin de sahibi olan Roman Abramovich, Türkiye'nin en iyi taraftar gruplarından birine sahip İzmir temsilcisi Karşıyaka'ya talip oldu!

Taraftarın borçları ödemesi ve takımı sahiplenmesine rağmen maddi sıkıntılardan bir türlü kurtulamayan Karşıyaka kulübüne Rus dolar milyarderi Roman Abramovich'in geri çevrilmesi zor bir teklif yaptığı iddia edilip, bu konuda ısrarcı olduğu söylenmekte.

(Finansgundem)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX