0530 708 54 54
0530 708 54 54
17 Ocak 2018 Çarşamba 11:20:00 - Güncelleme:17 Ocak 2018 Çarşamba 11:23:00

Ricardo Ferretti, Andre Pierre Gignac hakkında çıkan Beşiktaş iddialarına tepki gösterdi

Tigres Teknik Direktörü Ricardo Ferretti, Andre Pierre Gignac hakkında çıkan Beşiktaş iddialarına tepki gösterdi.

Beşiktaş'ın Cenk Tosun yerine düşündüğü golcü adaylarının başında gelen Fransız yıldız Andre-Pierre Gignac için, Tigres Teknik Direktörü Ricardo Ferretti açıklamalarda bulundu.

Tigres Teknik Direktörü Ricardo Ferretti, çıkan transfer iddialarının kendisini endişelendirmediğini belirtti.

Basın mensuplarının MLS'te talibi olan Jesus Duenas ve Beşiktaş'ın gündemindeki Andre Pierre Gignac hakkında çıkan iddiaları sorması üzerine konuşan Ferretti, ''Gignac ve Duenas gitmek mi istiyor? Doğru, size kalsa Vargas da gitmek istiyor, Valencia da, Gignac da, Duenas da... Hepsi gitmek istiyor, siz de gitmelerini istiyorsunuz zaten'' diyerek biraz da tepki gösterdi.

Beşiktaş Yönetimi 30 Haziran 2018'de sözleşmesi bitecek olan Gignac'ı devre arası transfer döneminde kadrosuna katmak için girişimlerini sürdürüyor. Fransız golcü ile Arjantin temsilcisi Boca Juniors'un da ciddi şekilde ilgilendiği biliniyor.

Daha önce de Beşiktaş'ın gündemine gelen Gignac, bu sezon Tigres formasıyla 26 resmi maçta 8 gol, 6 asistlik performans sergiledi.

Sporx

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX