0530 708 54 54
0530 708 54 54
06 Mart 2019 Çarşamba 11:54:00 - Güncelleme:06 Mart 2019 Çarşamba 11:55:00

Real Madrid'e tarihi gol atan yıldız futbolcu Fenerbahçe'nin kapısından dönmüş

Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Real Madrid'i deplasmanda 4-1 yenerek tarih yazan Ajax'ta tecrübeli futbolcu Lasse Schöne sezon başında Fenerbahçe'nin kapısından dönmüştü.

Dün gece Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında Real Madrid’i deplasmanda 4-1 yenerek tarih yazan Ajax, tüm futbolseverlerin dikkatini çekti. İlk maçı Amsterdam’da 2-1 kaybeden ve ‘yüzde 90 elenirler’ yorumları yapılan Hollanda devi, Real Madrid’i adeta bozguna uğratırken Erik ten Haag ve öğrencilerinin bu başarısı ayakta alkışlandı.

Dün gece Barnabeu’da Real Madrid karşısında şov yapan Ajax 11’inden 5 futbolcunun kulübün kendi alt yapısından yetişip A Takıma çıkmaları takdir topladı. Mazraoui-Blind-De Ligt-De Jong-Van de Beek gibi yıldızların Ajax okulundan gelmesi Süper Lig kulüplerine örnek olurken şu anda bu 5 yıldızın piyasa değerlerinin toplamda 190 milyon Euro’yu bulması Hollanda kulübüne servet katıyor.

Şu anda her yıldızı için Avrupa’nın köklü takımlarından astronomik teklifler alan Ajax, De Jong’u 75 milyon Euro karşılığında Barcelona’ya gönderirken, sıradaki oyuncuların De Ligt, Onana, Tagliafico, Van de Beek ve Neres olması bekleniyor.

İşte dün gece Real Madrid’i deviren Ajax 11’inden transfer olması beklenen o yıldızlar…

Onana: Barcelona
Tagliafico: Real Madrid – Arsenal
Van de Beek: Chelsea
De Jong: Barcelona (transfer oldu)
Neres: B.Dortmund – Roma
De Ligt: Barcelona
Veltman: Tottenham

AJAX ALT YAPISINDAN ÇIKAN 5 YILDIZIN TRANSFER DEĞERLERİ…

De Ligt: 65 milyon Euro
Blind: 18 milyon Euro
De Jong: 75 milyon Euro
De Beek: 20 milyon Euro
Mazraoui: 12 milyon euro

Bilindiği üzere Cocu ile sezona başlayan ve transfer çalışmaları için kolları sıvayan Fenerbahçe yönetimi ve Comolli, Hollandalı teknik adamın ısrarla istediği Lasse Schöne'yi veto etmişti.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX