0530 708 54 54
0530 708 54 54
17 Ocak 2018 Çarşamba 15:44:00 - Güncelleme:17 Ocak 2018 Çarşamba 15:49:00

Real Betis Başkan Yardımcısı Lopez Catalan: Ozan Tufan transferi olabilir

Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman'ın kesin bir dille kadroda düşünmediğini belirttiği Ozan Tufan'la ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı.

Milli futbolcu son olarak İspanyol kulübü Real Betis'e önerilmişti. Sevilla kentinin diğer takımı olan Betis'in başkan yardımcısı Lopez Catalan konuyla ilgili çok özel açıklamalar yaptı.

"Transferi olabilir"

Ajansspor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan ikinci başkan Catalan, "Ozan Tufan konusunu bütün olarak teyit edemem. Listemizde olan ya da gerçekten ilgilendiğimiz oyuncularla ilgili olarak açıklama yapmayı doğru bulmuyorum. Bu konuda, prensip olarak, bağlayıcı açıklama yapmıyoruz. Fakat şunu söyleyebilirim bu oyuncunun transferi olabilir. Şu aşamada bir olasılık şeklinde bakabiliriz" dedi.

Kiralık olarak mı?

Real Betis İkinci Başkanı Lopez Catalan, "Ozan’ın transferi kiralık olarak mı gerçekleşir?" şeklindeki soruya, "Bunu bilmiyorum. Henüz bu aşamada değil" dedi.

"Gerekli bilgiye sahibiz"

Catalan, oyuncuyu kişisel olarak tanıyıp tanımadığı yönündeki soru için ise, "Teknik heyetimiz ve transferden sorumlu tuttuğumuz yetkililer tüm oyuncularla ilgili gerekli bilgiye sahipler" ifadesini kullandı.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX