0530 708 54 54
0530 708 54 54
22 Temmuz 2019 Pazartesi 10:18:00 - Güncelleme:22 Temmuz 2019 Pazartesi 10:33:00

Radamel Falcao gerçekleri ortaya çıktı! İşte transferin perde arkası...

Galatasaray'ın kadrosuna katmak için yoğun çaba sarf ettiği Falcao'da sorun sadece yıllık ücret değil...

TM Dijital Haber Merkezi

Transferde rakiplerine göre bir hayli sessiz kalan ve şu ana kadar Benjamin Lecomte – Gelson Martins ikilisini kadrosuna katan Monaco’nun üçüncü sürprizi Andre Silva oluyor. Geçtiğimiz sezonu Sevilla’da kiralık olarak geçirdiği gibi La Liga’da 27 maçta 9 gol atan yıldız forvet Monaco forması giymeye hazırlanırken, bu transfer gelişmesi Galatasaray camiasında da heyecanla karşılandı.

FALCAO’DA KRİTİK GÜN YARIN

TM Dijital Haber Merkezi'nden Levent Gültekin'in haberine göre; Geçtiğimiz Ocak ayında adı sık sık Galatasaray’la anılmasına rağmen, bir türlü transferi gerçekleşmeyen Radamel Falcao’nun bu sefer sarı kırmızılı formayı giyeceği düşünülüyor. Kolombiyalı yıldız golcüyle yakından ilgilenen menajerlerin ‘Salı günü işi bitirebiliriz beklememiz lazım’ dediği öğrenilirken, Falcao transferinin sadece istediği 7 milyon euro’dan ibaret olmadığı, birçok faktörün bir araya gelmesi gerektiği bildirildi. 33 yaşındaki futbolcunun ailesi, sponsorlar, Galatasaray’ın bütçesi, oyuncuya talip olan diğer devlerin araya girmesi Falcao’da işleri bir hayli zorlarken, Başkan Mustafa Cengiz ve Abdürrahim Albayrak’ın her ne pahasına olursa olsun bu transferi mutlu sonla bitirmek istedikleri ifade edildi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX