0530 708 54 54
0530 708 54 54
23 Şubat 2019 Cumartesi 16:47:00 - Güncelleme:23 Şubat 2019 Cumartesi 16:47:00

PSG Galatasaray'a sarıldı

Galatasaray'ın UEFA komitesinin yeniden inceleme kararına karşı CAS'a açtığı davayı kazanmasının ardından PSG Başkanı Nasser Al-Khelaifi'den yeni bir açıklama geldi.

Galatasaray'da olduğu gibi UEFA komitesinin yeniden inceleme kararına karşı CAS'a taşıyan ve cevap bekleyen PSG'de başkan Nasser Al-Khelaifi, kararın iyi çıkacağından emin olduğunu söyledi.

Galatasaray'ın davayı kazanmasının ardından sarı kırmızılı ekibi örnek gösteren PSG'de başkan Nasser Al-Khelaifi, kendilerinin de CAS davasını kazanacaklarını söyledi.

''BİZ YANLIŞ BİR ŞEY YAPMADIK''

Fransız RMC Sport'a konuşan PSG Başkanı, ''Kurallara her zaman saygılıyız. CAS'tan çıkacak karara oldukça iyimser bakıyorum. Yanlış hiçbir şey yapmadığımızı biliyoruz. Yaptığımız her şeyi FFP ve UEFA kurallarına uygun olarak yaptık. Neden çıkacak karardan dolayı endişe edeyim ki? Son derece kendime güveniyorum. Biz seneye yapacağımız transferleri bile planlıyoruz. Hocanın istediği 1-2 oyuncuyu alacağız. Kurallara saygımız var ama ceza almayacağımızı biliyorum.'' sözlerini kullandı.

France Football ise Galatasaray'ın 15 Şubat'ta CAS davasını kazandığını hatırlatırken PSG Başkanı Nasser Al-Khelaifi'nin de bu yüzden iyimser olduğunu belirtti. 

(Sporx)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX