0530 708 54 54
0530 708 54 54
08 Kasım 2017 Çarşamba 10:31:00 - Güncelleme:08 Kasım 2017 Çarşamba 10:32:00

Porto'ya transfer soruşturması

Portekiz ve Fransız polisleri, transferde usülsüzlük yaptığı gerekçesiyle Porto kulübüne baskın düzenledi.

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi olan Portekiz Ligi lideri Porto'ya polis şoku! Porteki ve Fransız polisleri, transferde usülsüzlük yaptığı gerekçesiyle sabah saatlerinde Porto kulüp binasına baskın gerçekleştirdi.
 
Porto'nun bu sezon Fransa'dan yaptığı bir transferin 'usülsüz' olduğu belirtilirken, Porto konu hakkında bir açıklama yayınladı ve polislerle işbirliği yapacaklarını kaydetti.

 Porto'dan yapılan açıklamada ''Portekiz ve Fransız polisi, sabah saatlerine gelip isim vermeden Fransa'dan yaptığımız transferleri araştırdı. Polisler ile işbirliği halinde olacağız'' sözlerini kullandı.
 
ABOUBAKAR'I TRANSFER ETMİŞLERDİ
 
Portekiz ekibi, sezon başında Beşiktaş'ın da ilgilendiği Vincent Aboubakar'ımn bonservisini Fransız takımı Lorient'ten almıştı. Porto, ardından Aboubakar'ın sözleşmesine 50 milyon Euro'ya serbest kalır maddesi eklemişti.

(Sporx)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX