0530 708 54 54
0530 708 54 54
14 Aralık 2019 Cumartesi 16:20:00 - Güncelleme:14 Aralık 2019 Cumartesi 16:30:00

Osmaniye'de vahşet: 10 köpek ölüsü ve daha önceden atılan iskeletler bulundu

Osmaniye'de Bahçe ilçesi Burgaçlı köyündeki bir arazide, bulunan 10 köpek ölüsü ve daha önceden atılan ölü köpeklerin kemiklerin fotoğrafları sosyal medyadan paylaşılınca hayvan severler ve Cumhuriyet Savcılığı harekete geçti. Vatandaşlar olaya tepki gösterirken, köpeklerin topluca öldürülmüş olabilecekleri şüphesiyle savcılık soruşturma başlattı.

Bahçe ilçesi Burgaçlı köyündeki bir arazide, sabah saatlerinde hendek içinde üst üste yığılmış 10 köpek ölüsü bulundu. Köpeklerin fotoğrafları sosyal medyadan paylaşınca, hayvanseverler duruma tepki gösterdi. İhbar üzerine Doğa Koruma ve Milli Parlar Şubesi ile Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü ekipleri bölgeye giderek çalışma yaptı. Köpeklerin zehirlenerek topluca öldürülmüş olabilecekleri şüphesiyle Cumhuriyet Savcılığı'nca inceleme başlatıldı. Aynı bölgeye daha önce de atılmış onlarca köpeğin iskeletiyle karşılaşıldı. Köpeklerin ölüm nedenlerini belirlemek için çalışma başlatılırken, hayvanların ölülüleri iş makineleri ile açılan çukurlara gömüldü.

Jandarma, köpekleri bölgeye atan kişi ya da kişilerin tespiti için çalışma başlattı.

(DHA)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX