0530 708 54 54
0530 708 54 54
19 Aralık 2018 Çarşamba 08:30:00 - Güncelleme:19 Aralık 2018 Çarşamba 08:32:00

Origi, Galatasaray'a çok yakın

Liverpool’un fazla forma şansı vermediği 23 yaşındaki golcü konusunda final temasları yapılacak. Galatasaray temsilcileri, masanın üzerine nihai teklifi koyacak. Genç futbolcu ise gelmeye dünden hazır.

OCAK ayındaki ara transfer döneminde 2 forvet transfer etmek isteyen G.Saray, uzun süredir Liverpool’un golcüsü Origi’yle ilgileniyordu. Bu sezon Premier Lig’de sadece 2 karşılaşmada şans bulan Belçikalı oyuncunun, 2020’ye kadar mukavelesi bulunuyor. Sarı-Kırmızılılar, genç futbolcuyu sezon sonuna kadar kiralamak istiyor. 2 gün içerisinde İngiltere’ye gidecek olan G. Saray temsilcileri, kiralama bedeli konusunda son pazarlıklarını yapacak.

ÖNCELİĞİ İNGİLTERE LİGİ

Elinde birçok yıldız isim bulunan Liverpool, Origi’yi başka bir takıma kiralamak istiyor. Ancak Menajer Klopp, öncelikle onun İngiltere içinde kalmasını istiyor. Yapılacak görüşmelerde, Alman hocanın da fikri değiştirilmeye çalışılacak. Origi daha önce yaptığı açıklamada, forma giyebileceği bir takımda oynamak istediğini söylemişti. Yani futbolcu açısından herhangi bir problem bulunmuyor. G.Saray, Klopp ve yönetimi ikna etmeye çalışacak.

Akşam

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX