0530 708 54 54
0530 708 54 54
10 Ocak 2018 Çarşamba 10:34:00 - Güncelleme:10 Ocak 2018 Çarşamba 11:41:00

Olivier Giroud'un menajerinden Beşiktaş ve Fenerbahçe açıklaması

Son dönemde adı Beşiktaş ve Fenerbahçe ile anılan Olivier Giroud için menajerinden çok net Türkiye sözleri geldi.

Cenk Tosun'u astronomik bir ücrete Everton'a satan Beşiktaş forvet transferi için girişimlerini sürdürüyor. Şu anda transferi en yakın gözüken isim Cyle Larin'ken siyah beyazlıların bir ismi daha kadrosuna katması gündemde. Başkan Fikret Orman'ın Everton ile görüşmek için İngiltere'ye gittiği dönemde Arsenal'le Giroud için pazarlıkta bulunduğu iddia edilmişti. Konuyla ilgili frnasız golcünün menajerinden çok net bir açıklama geldi. 

Le Figaro gazetesine özel bir röportaj veren Giroud'nun menajeri Michael Manuello, oyuncusunun gelen teklifleri değerlendirip sonra karar vereceğini söylerken, "Gitmek için gitmenin pek bir faydası yok. Arsenal'de daha fazla forma şansı bulacaktır. Sezonun ikinci yarısı önemli" dedi

Manuello'ya röportajda Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin de ilgisi soruldu. Cevabı oldukça netti: "Bu teklifler onun ilgisini çekmiyor. Çin için de aynısı geçerli. Onun kafa yapısında daha fazla para kazanmak için ayrılmak gibi bir durum yok."

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX