0530 708 54 54
0530 708 54 54
27 Kasım 2019 Çarşamba 08:00:00 - Güncelleme:27 Kasım 2019 Çarşamba 08:00:00

'O oyuncuları alamayız'

Ahmet Ağaoğlu, Trabzonspor’la adı anılan oyuncularla ilgilenmediklerini vurgulayarak, "Söylenilen ve konuşulan oyuncuları çok küçük bütçelere almanız söz konusu değil" dedi.

GÜNEŞ

■ TRABZONSPOR Başkanı Ahmet Ağaoğlu, taraftarlara uyarılarda bulundu... Ocak ayı için Bordo-Mavili kulüple adı anılan futbolcularla ilgilenmediklerini vurgulayan Ağaoğlu, “Trabzonspor olarak aynı ciddiyetle yolumuza devam edeceğiz. Sabırlı olmamız gerekiyor. Farklı etkenler ve sıkıntılarla karşılaşmazsak, bu yarış bize nereye kadar götürürse oraya kadar gideceğiz. Söylenilen ve konuşulan oyuncuları ise çok küçük bütçelere almanız söz konusu değil” ifadelerini kullandı.

GELİRLERİN ARTMASI GEREKİYOR

 ■ BÜTÇEYE göre hareket etmek zorunda olduklarının altını çizen Ağaoğlu, “Transfer için öncelikli olarak gelirlerinizi artırmanız gerekiyor. Bütçenizi çok iyi kullanmalısınız. İstediğiniz transferlerin para olarak karşılığı olması gerekiyor. Devre arasına iyi bir puanla girseniz bile Trabzonspor olarak bizim riske girmemiz söz konusu değil. Mali disiplin ve kendi planlarımız neyi gerektiriyorsa onu yapmak durumundayız. Gelirlerin artması gerekiyor ki, transfer yapılsın” dedi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX