0530 708 54 54
0530 708 54 54
29 Ocak 2018 Pazartesi 20:50:00 - Güncelleme:29 Ocak 2018 Pazartesi 20:51:00

Ndiaye 15+1 milyon euro karşılığında Stoke City'de

Stoke City Menajeri Paul Lambert, Badou Ndiaye hakkında konuşurken Galatasaray ile Stoke City'nin transfer için anlaşmaya vardığı iddia edildi.

Galatasaray'dan ayrılması beklenen Badou Ndiaye konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. TRT Spor'un haberine göre Galatasaray, Ndiaye'nin transferi için Stoke City ile her konuda anlaşmaya vardı. Stoke, Galatasaray'a Ndiaye için bonservis bedeli olarak 15 milyon ve bonus olarak da 1 milyon euro ödeyecek.

Yıldız oyuncu transfer nedeniyle geçtiğimiz gün Galatasaray'ın, Süper Lig'de Osmanlıspor ile oynadığı maçın kadrosuna alınmamıştı. Sarı-kırmızılı takımın transferle ilgili kısa sürede resmi açıklamayı yapması bekleniyor.

Premier League ekiplerinden Stoke City'nin kadrosuna katmak için teklifte bulunduğu Badou Ndiaye için kırmızı-beyazlı ekibin menajeri Paul Lambert konuştu. Watford maçı öncesinde basın toplantısı düzenleyen Paul Lambert, transfer ve Ndiaye konusunda sorulan soruyu da yanıtladı. Lambert, yaptığı açıklamada ''Transferlerle Tony Scholes (Stoke City CEO'su) ilgileniyor. Baktığımız, kadromuza güç katacak birkaç oyuncu ile görüşüyoruz. Ocak ayı transferi zordur'' ifadelerini kullandı.

(Sporx)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX