0530 708 54 54
0530 708 54 54
17 Ağustos 2020 Pazartesi 14:43:00 - Güncelleme:17 Ağustos 2020 Pazartesi 14:51:00

Mustafa Cengiz'den Mensah açıklaması: Beşiktaş ilgileniyorsa biz çekiliyoruz dedik

Kaynak: İHA

ABONE OL

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, sarı kırmızılı kulübün gündeminde olan Bernard Mensahh'ın Beşiktaş'a transfer olmasıyla ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. Cengiz "Biz Mensah'a teklif vermedik, 'Beşiktaş ilgileniyorsa, çekiliyoruz' dedik." ifadelerini kullandı.

Galatasaray Kulübü ile Magdeburger Sigorta arasında yapılan futbol takımının forma sırt sponsorluğu anlaşmasının basın lansmanında konuşan Başkan Mustafa Cengiz, sarı kırmızılı kulübün de gündeminde Kayserisporlu Bernard Mensah'ın Beşiktaş'a transferiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Mustafa Cengiz "Biz Mensah’a teklif vermedik, ’Beşiktaş ilgileniyorsa, çekiliyoruz’ dedik." ifadelerini kullandı.

MEHMET EKİCİ İDDİALARINA YANIT

Başkan Cengiz, Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Mehmet Ekici ile görüştükleri iddialarını ise yalanlamadı ve "Galatasaray önemli bir cazibe merkezi. Dünyada sayılı kulüplerden bir tanesi. Tabii ki görüşmeler oluyor, her futbolcuyla... Özellikle aradığımız bir futbolcu yok" dedi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX