0530 708 54 54
0530 708 54 54
28 Haziran 2019 Cuma 08:00:00 - Güncelleme:28 Haziran 2019 Cuma 08:56:00

Muriqi kampa yetişecek

Vedat Muriqi için bonservis oyuncu takası talep eden Çaykur Rizespor’un istediği oldu. Fenerbahçe, 2.5 milyon euro Barış Alıcı & Berke Özer teklifiyle Atmacalar'ın kapısını çaldı, olumlu yanıt aldı.

GÜNEŞ

■ F.BAHÇE, Çaykur Rizespor’un gol makinesi Vedat Muriqi için teklifini güncelledi. Bir süredir G.Saray’a yakın olduğu konuşulan Kosovalı santrfor için Karadeniz ekibine 2.5 milyon euro bonservis teklif eden Sarı-Lacivertliler, Barış Alıcı ve kaleci Berke Özer’i transfer paketine dahil etti. Teknik direktör Ersun Yanal’ın önümüzdeki sezon kadroda düşünmediği iki genç ismin tapularıyla birlikte sunulduğu ve Rize cephesi tarafından teklifin olumlu karşılandığı aktarıldı.

RİZESPOR UZATMAK İSTEDİ

■ MURİQİ transferinde yeni teklifiyle öne geçen Fenerbahçe, futbolcuyu 3 Temmuz’da Topuk Yaylası’nda başlayacak olan sezon öncesi kampına yetiştirmeye çalışacak. Öte yandan, bu teklif öncesi Çaykur Rizespor’u Vedat Muriqi’ye sözleşme uzatma teklifinde bulunduğu öğrenildi. Sözleşmesi gelecek sezon bitecek olan 25 yaşındaki futbolcuya 2 yıllık sözleşme teklif eden Yeşil-Beyazlılar’a, Kosovalı golcünün olumsuz yanıt verdiği gelen bilgiler arasında.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX