0530 708 54 54
0530 708 54 54
01 Nisan 2017 Cumartesi 10:17:00 - Güncelleme:01 Nisan 2017 Cumartesi 10:18:00

Mourinho Beşiktaş'ın kalbini istiyor!

Beşiktaş'ta gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Anderson Talisca'yı, Manchester United Teknik Direktörü Jose Mourinho istiyor.

Spor Toto Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi’ndeki hedeflerine doludizgin devam eden Beşiktaş’ta, sezon sonu için en çok merak edilen konu Anderson Talisca’nın takımda kalıp kalmayacağı. Benfica’dan kiralık olarak gelen Brezilyalı futbolcunun sözleşmesi sezon sonu bitiyor. Beşiktaş Kulübü her ne kadar 1+1 yıllık sözleşme imzalamış olsa da, futbolcunun transferinde son söz Benfica yönetiminde. Portekiz’den gelen haberler ise Beşiktaş adına pek olumlu değil. Zira, siyah beyazlı takımda gösterdiği performansla yıldızını iyice parlatan Talisca’yı, dünyanın en büyük kulüplerinden Manchester United istiyor.

 

2 yıldır takip ettikleri Talisca’nın özellikle Beşiktaş’ta sergilediği performansı çok beğenen Manchester United yetkilileri, 24 milyon Euro’luk serbest kalma bedelini ödemeye hazır olduklarını Portekiz kulübüne bildirdi.

 

Mourinho’nun, Brezilyalı futbolcunun genç ve çok yönlü bir oyuncu olmasından etkilendiği belirtildi. Scout ekibinden gelen raporların olumlu olması üzerine harekete geçen Manchester United yetkilileri, Benfica yönetimiyle masaya oturdu.

 

İngiliz ekibinin yöneticileri, Talisca’nın serbest kalma bedeli olan 24 milyon Euro’yu (yaklaşık 100 milyon TL) ödemeye hazır olduklarını Portekiz kulübüne resmen iletti.

 

SON SÖZ BENFİCA’DA

 

Avrupa’dan başka kulüplerin de ilgilendiği genç futbolcunun ise, transferiyle ilgili olarak yakın çevresine, “Türkiye’de çok mutluyum. Burada hiçbir problemim yok. Gelecek sezon da kalmayı elbetteki çok isterim ama bunun şartları belli. Beni isteyen kulübün öncelikle Benfica ile anlaşması gerekiyor. Transferimde son sözü onlar söyleyecek” dediği belirtildi.

 

3,5 MİLYON EURO’YA MAL OLDU

 

Beşiktaş, 1 yıllığına renklerine bağladığı Talisca’nın kira bedeli olarak Benfica’ya 2 milyon Euro ödedi. Futbolcuya ise 1.5 milyon Euro garanti ücret veriliyor. Talisca, sakatlık nedeniyle 2 ay sahalardan uzak kalmasına rağmen Beşiktaş formasıyla 24 resmi maça çıktı ve 9 gol atıp, 5 asist yaptı.

 

Talisca’nın, Jose Mourinho tarafından beğenilmesinde, henüz 23 yaşında olmasının yanı sıra, hem 10 numara hem de forvet olarak oynayabilmesinin büyük rol oynadığı belirtildi.

 

Hürriyet

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX