0530 708 54 54
0530 708 54 54
17 Ocak 2018 Çarşamba 09:35:00 - Güncelleme:17 Ocak 2018 Çarşamba 09:38:00

Medipol Başakşehir Riad Bajic ile her konuda anlaştı

Ara transferde yılın bombasını Arda Turan transferini bitirerek patlatan Başakşehir’den şampiyonluk yolunda dev bir adım daha geldi. Devreyi lider bitiren, sezonun sonunda da zirveyi hedefleyen İstanbul ekibi forvete de Riad Bajic’le her konuda anlaştı.

17 gollük performans sergilediği Konya’dan Udinese’ye transfer olan 23 yaşındaki futbolcu, İtalya’da bekleneni veremeyince Başakşehir’in gündemine geldi. Çizme ekibinden sezon sonuna kadar kiralanması için görüşmelerde sona gelinen Bajic’in de Başakşehir’e imza atmak için gün saydığı gelen haberler arasında. Turuncu- Lacivertliler’in Bajic transferiyle birlikte transferi kapaması bekleniyor.

Adebayor’un yanına

Aykut Kocaman’ın Türkiye’ye getirdiği ve güvenerek forma verdiği 23 yaşındaki futbolcu hücum hattında her bölgede görev yapabiliyor. Özellikle hücum preste ve son vuruşlarda etkili olan Bajic’i teknik direktör Abdullah Avcı’nın Adebayor’un arkasında kullanmayı planladığı bildirildi.

Fanatik

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX