0530 708 54 54
0530 708 54 54
29 Ocak 2019 Salı 14:57:00 - Güncelleme:29 Ocak 2019 Salı 14:58:00

Manuel Fernandes açıklaması! 'Sözleşmesini uzatmak için biz resmi teklifimizi yaptık'

Lokomotiv Moskova'nın teknik direktörü Yuri Semin, Portekizli yıldızı Manuel Fernandes'in kontratını uzatmak istediklerini ve kararın artık oyuncuda olduğunu bildirdi.

Galatasaray'ın transfer gündeminde bulunan Manuel Fernandes için Rusya'dan transfer cevabı geldi. Lokomotiv Moskova'nın teknik direktörü Yuri Semin, Portekizli yıldızın kontratını uzatmak istediklerini ve kararın artık oyuncuda olduğunu söyledi.

"BİZ TEKLİFİMİZİ YAPTIK"

Yuri Semin verdiği özel röportajda, "Manuel Fernandes transferi konusunda artık bir karar vermeli. Bundan önce kimse onunla konuşmadıyda ya da teklif vermediyse şu anda yaptı. Sözleşmesini uzatmak için biz resmi teklifimizi yaptık. Ya kabul edecek ve daha fazla bizimle birlikte olacak ya da kabul etmeyip ayrılacak, hayat bu... Belki de sözleşme süresi bitince yazın ayrılır" ifadelerine yer verdi.

22 MAÇ, 3 GOL, 4 ASİST

Rus basını da Fernandes'in adının Galatasaray ve Başakşehir ile de geçtiğini ve oyuncunun ayrılık kararı alabileceğini duyurdu

2014'te Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra Lokomotiv'in yolunu tutan Fernandes'i 5 yıldır burada forma giyiyor. 32 yaşındaki orta saha oyuncusu bu sezon 22 resmi maça çıkarken 3 gol atıp 4 de asist yaptı.

(Sporx)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX