0530 708 54 54
0530 708 54 54
17 Ekim 2019 Perşembe 08:00:00 - Güncelleme:17 Ekim 2019 Perşembe 08:34:00

"Tek yumruk olmayı iyi biliriz"

Kenan İmirzalıoğlu, Barış Pınarı Harekâtı'nın haklılığını dile getirdi. 'Dışarıdan tehdit geldiğinde tek yumruk olmayı çok iyi biliriz' diyen yakışıklı oyuncu, "Ordumuz barış için cephede" dedi. 

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin, Suriye Milli Ordusu ile Fırat'ın doğusundaki terör unsurlarını temizlemek için başlattığı 'Barış Pınarı' harekatına sanat camiasından destek mesajları gelmeye devam ediyor. Kim Milyoner Olmak İster'in sunucusu ve oyuncu Kenan İmirzalıoğlu bir haber kanalına önemli açıklamalar yaptı. 'Dışarıdan tehdit geldiğinde tek yumruk olmayı çok iyi biliriz' diyen yakışıklı oyuncu, “Kahraman ordumuz yine barış için cephede... Kalbimiz askerlerimizle atıyor. Tek temennimiz, saçlarının teline zarar gelmeden görevlerini tamamlayıp sağ salim yurda dönmeleri” diye konuştu. 

'İŞGALCİ' DİYENLERE SERT ÇIKTI 

Öte yandan İmirzalıoğlu, 'Barış Pınarı' harekatına 'işgal' diyenlere de sert tepki gösterdi ve “İşgalci diyenler kendilerinden biliyor işi de o yüzden öyle diyorlar. O onların densizliğidir. Türk ordusu orada barış için, terörü sınırımızdan uzaklaştırmak için var. Onlar kendi yaptıklarını bize yakıştırmaya çalışıyorlar” ifadelerini kullandı. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX