0530 708 54 54
0530 708 54 54
21 Haziran 2019 Cuma 08:00:00 - Güncelleme:21 Haziran 2019 Cuma 09:10:00

Cüneyt Arkın'dan S-400 videosu: Ey Amerika bizi ne sandın

Battal Gazi, Malkoçoğlu gibi efsaneleşmiş, sayısız filmde rol alan Cüneyt Arkın, Amerika Türkiye arasındaki S-400 gerilimiyle ilgili video yayınladı. Arkın, Ey Amerika, sen bizi ne sandın lan diyerek Washington'a tepki gösterdi.

Yeşilçam’ın yaşayan efsanesi Cüneyt Arkın, önceki gün bir video yayınladı. Amerika Türkiye arasında patlak veren S-400 gerilimiyle ilgili konuşan usta oyuncu, ABD’ye tepkisini sert sözlerle dile getirdi. Cüneyt Arkın, yayınladığı videoda “Senin patronun olduğun dünyanın en zengin, en güçlü devletlerini, ayağında çarık bile yokken, bu kadar yoksulluk içerisinde yenip denize döktük. Unuttun mu? Hayır unutmazsın. Sen bu ayıpla yaşıyorsun" dedi. 

TÜRK HALKI KÖLELİKTEN NEFRET EDER

Arkın "Ey Amerika, sen vatanlarını zapteden, topraklarını ele geçiren, istediği yeri yağmalayan, yaşlı, genç, demeden katleden, öldüren, dünyanın patronu olma ümidiyle nice devletlerin servetlerini alçakça ele geçirdin. O zavallı halkları köleleştirdin. Ey Amerika, Türk halkının karakteri bağımsızlıktır. Diş geçiremezsin. Türk halkı kölelikten nefret eder. Ey Amerika, Türk halkı gün gelecek omuz omuza, el ele verip bütün ülke sorunlarını halledip çağdaş bir devlet olup, dünyada yerini alacaktır. Türk gençliği, bu savaşta sana çok şey düşmektedir. Ey yüce Türk halkı yolun açık olsun” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX