0530 708 54 54
0530 708 54 54
18 Temmuz 2019 Perşembe 12:48:00 - Güncelleme:18 Temmuz 2019 Perşembe 12:49:00

Berna Laçin kimdir? Berna Laçin kaç yaşında, nereli?

Berna Laçin kimdir? Berna Laçin kaç yaşında, nereli? soruları gündemin en trend başlıkları arasında yer alıyor. Yaptığı sosyal medya paylaşımları ile gündeme gelen Berna Laçin hakkında internet araştırmaları yoğun olarak yapılıyor. Berna Laçin, 20 Ağustos 1970 tarihinde İzmir, Karşıyaka'da doğmuştur. Babası askeri bir pilottur. İlkokul, ortaokul ve liseyi İzmir'de okuduktan sonra Yıldız Teknik Üniversitesi'ni kazanınca ailecek İstanbul'a yerleştiler. Mimarlık okurken oyunculuk yönü ağır basınca okulu yarıda bırakıp 1988 yılında İstanbul Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümüne girdi. Berna Laçin hakkında merak edilenlerin tümüne haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz.

Sosyal medya paylaşımı ile gündeme gelen Berna Laçin hakkında internet araştırmaları yoğun bir şekilde yapılıyor. Bugünün en trend başlıkları arasında yer alan Berna Laçin'in hayatına dair tüm merak edilenleri sizler için derledik. 20 Ağustos 1970 tarihinde İzmir, Karşıyaka'da dünyaya gelen Berna Laçin'in babası askeri bir pilottur. İlkokul, ortaokul ve liseyi İzmir'de okuduktan sonra Yıldız Teknik Üniversitesi'ni kazanınca ailecek İstanbul'a geldiler. Mimarlık okurken oyunculuk yönü ağır basınca okulu yarıda bırakıp 1988 yılında İstanbul Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümüne girdi. Berna Laçin hakkında tüm detaylar haberimizin içerisinde yer alıyor. 

BERNA LAÇİN KİMDİR?
Berna Laçin kimdir, Berna Laçin, 20 Ağustos 1970 tarihinde İzmir, Karşıyaka'da doğmuştur. Babası askeri bir pilottur. İlkokul, ortaokul ve liseyi İzmir'de okuduktan sonra Yıldız Teknik Üniversitesi'ni kazanınca ailecek İstanbul'a yerleştiler. Mimarlık okurken oyunculuk yönü ağır basınca okulu yarıda bırakıp 1988 yılında İstanbul Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümüne girdi.

Aynı yıllarda Kenter Tiyatrosu'nda ''Şafak Yıldızları" oyunuyla profesyonel tiyatrocu oldu. 1990 yılında şehir tiyatrosundayken televizyon hayatına da başladı.
1996 yılında televizyonda ''Taksi" programını sundu. 1997 yılında Kanal D'de ''Çocuktan Al Haberi'' adlı programın yanı sıra 'Böyle mi Olacaktı" adlı diziyle ekrana geldi.

Berna Laçin, 2009 yılında düzenlenen 31. Uluslararası 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programında sunuculuk yaptı.

2010 yılında ATV'de "Her şey İçin Berna Laçin" adlı programı sundu.

Berna Laçin, 1996 yılında çocukluk aşkı işadamı Tolga Eşiz ile evlendi. Ada (d.2002) adında bir kızları var.

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX