0530 708 54 54
0530 708 54 54
24 Kasım 2017 Cuma 11:38:00 - Güncelleme:24 Kasım 2017 Cuma 11:41:00

Luciano Narsingh: Bırakın Fenerbahçe'ye gideyim

Swansea’de yeteri kadar forma şansı bulamayan Hollandalı Narsingh, Fener’in teklifinin ardından kulübünden izin istedi. Swansea yöneticileri Narsingh’e olumlu yaklaştı ve F.Bahçe’nin resmi teklifini beklemeye başladı.

Şampiyonluk yarışında yeniden umutlanan Fenerbahçe, devre arasına kadar maçlarının kazanmayı, ara transfer döneminde de kadroya yapacağı 1-2 takviye ile daha iddialı duruma gelmeyi planlıyor. Fenerbahçe'nin bir süredir ilgilendiği ve almak istediği Hollandalı kanat oyuncusu Luciano Narsingh için olumlu haberlerin geldiği belirtiliyor.

İLK OLARAK KENDİSİ KONUŞTU

Menajerinden Fenerbahçe'nin kendisi ile ilgilendiğini öğrenen Narsingh, Swanseali yöneticilere, "Burada istediğim kadar forma şansı bulamıyorum. Fenerbahçe'nin beni istemesi bir şans. Uygun görürseniz ben gitmeye hazırım" dedi.

RESMİ TEKLİF BEKLİYORLAR

İngiliz yöneticilerin Narsing'in bu isteğine sıcak baktıklarını kendisine yardımcı olabileceklerini söyledikleri bildirildi. Swansea yönetiminin Fenerbahçe'den resmi teklifi bekledikleri, bunun ardından bir açıklama yapacakları da gelen haberler arasında.

FENER OPSİYONU DA İSTİYOR

F.Bahçe'nin Narsingh için önümüzdeki günlerde yarım sezon kiralama teklifinde bulunacağı, satın alma opsiyonunu da ellerinde tutmak istedikleri gelen haberler arasında. İdari menajer Hasan Çetinkaya'nın önümüzdeki günlerde İngiltere'ye gitmesi bekleniyor.

(TAKVİM)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX