0530 708 54 54
0530 708 54 54
07 Kasım 2017 Salı 13:07:00 - Güncelleme:07 Kasım 2017 Salı 13:09:00

Kwadwo Asamoah Ocakta G.Saray'da!

Takımda sistem değişiyor, kadro değişiyor, ihtiyaçlar değişiyor, ama onun gündemdeki yeri değişmiyor. Asamoah, Cim Bom’un sol bek adayları arasında tartışmasız 1 numara ve bu transferin mutlaka Ocak’ta bitirilmesi hedefleniyor.

Aslan’ın hocası Tudor, neredeyse her maç sistem değiştiriyor, kadroda oynamalar yapıyor, takımdaki oyuncu ihtiyacı sürekli değişiyor. Ancak değişmeyen tek şey, Asamoah’ın transfer listesindeki yeri... Sarı-Kırmızılılar devre arasında mutlaka bir sol bek takviyesi yapmak istiyor ve bu doğrultuda Asamoah için çok ciddi girişimler yapıldığı belirtiliyor.

28 yaşındaki Ganalı futbolcunun Juventus’la sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Galatasaray Yönetimi ise Tudor’un ısrarıyla işi Ocak ayında bitinmeyi bitirmeyi hedefliyor.

1.5-2 milyon Euro bütçe

Kwadwo Asamoah için gözden çıkarılan bonservis bedeli 1.5-2 milyon Euro civarında. Juventus direnirse, Galatasaray’ın oyuncuyla şimdi anlaşıp, sezon sonunda bonservis ödemeden renklerine bağlama hakkı var. Ancak Sarı-Kırmızılılar, İtalyan kulübünü ikna ederek Asamoah’ı en kısa yoldan Florya’ya getirmek için bu hafta İtalya’ya çıkarma yapmaya hazırlanıyor.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX