0530 708 54 54
0530 708 54 54
17 Haziran 2019 Pazartesi 08:00:00 - Güncelleme:17 Haziran 2019 Pazartesi 08:00:00

Kolarov koptu geliyor

Fenerbahçe Sırp futbolcunun transferinde sona geldi 33 yaşındaki oyuncunun, bu ay imza için İstanbul’a geleceği ve statta taraftarlar önünde imza atacağı kaydedildi.

GÜNEŞ

■ FENERBAHÇE Aleksandar Kolarov, transferini mutlu sonla noktaladı… 33 yaşındaki sol bekle her konuda anlaşan Sarı-Lacivertliler, Roma’yı da cüzi bir bonservis bedeline ikna etmeye çalışıyor. Sözleşmesi gelecek sezon bitecek olan Sırp oyuncu için Fenerbahçe yönetiminin belirlediği bonservis miktarı 1.5 milyon euro… Pazarlıklarda Kolarov’un Fenerbahçe’ye gelmek istemesi koz olarak kullanıllıyor. Kolarov F.Bahçe’den yılda bonuslar hariç 2.8 milyon euro alacak.

SÜRPRİZ BİR İMZA DAHA OLACAK

 ■ ROMA ile de bu hafta içinde kesin olarak anlaşma sağlanması ve transferin KAP’a bildirilmesi bekleniyor. Sarı-Lacivertliler, ay sonuna kadar da Kolarov’u İstanbul’a getirecek. 33 yaşındaki oyuncu için Şükrü Saracoğlu Stadı’nda imza töreni düzenlenecek. Tüm taraftarlara açık olarak attırılacak bu imza ile rakiplere göndermede bulunularak birlik beraberlik mesajı verilecek. Kolarov’la birlikte sürpriz bir ismin de aynı anda imza atabileceği iddia edildi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX