0530 708 54 54
0530 708 54 54
07 Nisan 2017 Cuma 09:59:00 - Güncelleme:07 Nisan 2017 Cuma 10:03:00

Kocaman ile Advocaat arasında büyük gerilim!

Advocaat’ın gelecek sezon hakkında yönetime rapor verdiğini açıklaması Aykut Kocaman’ı huzursuz etti.

Sezon sonunda takımdan ayrılacak olmasına karşın yönetime takımla ilgili iki kez rapor verdiğini söyleyen Dick Advocaat’ın tavrı, gelecek sezon takımın başına geçecek Aykut Kocaman’ı rahatsız ettiği öğrenildi. Gelecek sezon çalıştıracağı takımda kimin kalıp kimin gideceğini Advocaat’ın belirlemesinden ve sık sık basın önünde dile getirmesinden huzursuz olan Kocaman’ın, sarı-lacivertli yönetime, “Takımda kimin kalıp kimin gideceğine ben karar veririm” dediği bildirildi.

 

LENS YERİNE ÖMER ALİ

 

Advocaat’ın, Lens’in mutlaka takımda kalması gerektiğini bildirmesi üzerine harekete geçen Fenerbahçe yönetimine talimat veren Aykut Kocaman, “Çok elzem değil” dediği öğrenildi. Kocaman’ın takım içi denge politikası gereği yüksek maliyetli oyuncularla çalışmayı düşünmediği bildirilirken, Lens’in yerine Konyaspor’daki öğrencisi Ömer Ali Şahiner’in alınmasını talep ettiği kaydedildi. Deneyimli çalıştırıcının Simon Kjaer konusunda da iyi bir teklif gelmesi halinde satılmasını istediği öğrenildi.

 

GÜNEŞ SPOR

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX