0530 708 54 54
0530 708 54 54
07 Nisan 2017 Cuma 09:35:00 - Güncelleme:07 Nisan 2017 Cuma 09:38:00

Josue'nin ikinci babası Igor Tudor

İçine kapanık olan Josue’nin ailevi problemlerini öğrenen Igor Tudor, Portekizli’nin ikinci babası olmayı başardı.

Galatasaray'da Hollandalı teknik adam Riekerink'in yüzüne bakmadığı Josue, teknik direktör Igor Tudor'un prensi olmayı başardı. Sneijder'i takımdan kesip Josue'ye formayı teslim eden Hırvat hocayı, Portekizli yıldız mahcup etmedi. Adanaspor maçında 11.95 km ile sahanın en çok koşan ismi olan Josue'nin bu çıkışının altında Tudor'la olan özel sohbetleri yatıyor. İşte Florya'da perde arkasında yaşananlar…

 

SAHA DIŞINI DA ARAŞTIRDI

 

Tudor, Galatasaray'da işbaşı yapar yapmaz oyuncuların saha dışındaki sorunları ve geçmişleriyle de ilgili araştırma yaptı. Hırvat teknik adam, Portekizli yıldızla özel ilgilenmeye başladı ve zor bir çocukluk geçiren Josue'nin annesiz büyüdüğünü öğrendi. Annesi ile hala konuşmayan Josue'yi babası büyütmüştü. Florya'da Josue'ye bir baba şefkatiyle yaklaşan Tudor oyuncusunun güvenini kazandı.

 

BONSERVİSİNİ ALACAKLAR

 

Sneijder'in yerine 10 numara pozisyonunda oynadığı maçlarda 4 asist yapan Josue Adanaspor maçında ön libero görevini de eksiksiz yerine getirdi. Tudor'un, "Kalsın" dediği Josue'nin Porto'dan bonservisinin alınması için sarı-kırmızılı yönetim harekete geçti.

 

Sabah

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX