0530 708 54 54
0530 708 54 54
15 Haziran 2019 Cumartesi 09:32:00 - Güncelleme:15 Haziran 2019 Cumartesi 11:15:00

İtalyan devi Roma Karius'la ilgileniyor

Beşiktaş’ın Alman kalecisi Karius’un kız arkadaşı Sophia Thomalla, Loris, işi sebebiyle Almanya’ya zor gelebilir. Bu yüzden ben İstanbul’a yerleştim. Türkçe de öğrenmek istiyorum. Artık yarı Türk’üm dedi.

ALMAN model Sophia Thomalla, Beşiktaş’ta forma giyen erkek arkadaşı Loris Karius için yerleştiği İstanbul’a hayran kaldı. Alman basınına konuşan Sophia, “Loris, maçlar ve antrenmanlar sebebiyle Almanya’ya zor gelebilir. Bu yüzden ben İstanbul’a yerleşme kararı aldım. Boğaz manzarası gerçekten muhteşem. Karius’un Beşiktaş’la 1 yıl daha mukavelesi bulunuyor. Önümüzdeki yıl da Türkiye’de kalmaya devam edeceğim” diye konuştu.

TÜRKİYE ÇOK GÜZEL ÜLKE

Sophia, “İçinde bulunduğumuz yaz aylarında Türkçe dersleri almaya başlamak istiyorum. Artık yarı Türk sayılırım. Türkiye gerçekten çok güzel bir ülke. Yemekler de harika. İstanbul’da gezilip görülecek ve vakit geçirilecek yerlerin sayısı fazla. Bu sebeple sıkılmıyorum. Karius’un Beşiktaş’la sözleşmesini tamamlamasının ardından ne yaparız bilmiyorum. Bu sorunun yanıtını önümüzdeki yıl alacağız” yorumunda bulundu.

ROMA KANCASI

DIŞ basında yer alan haberlere göre; İtalya’nın Roma Kulübü, Liverpool’un Beşiktaş’a kiraladığı kaleci Karius’la ilgileniyor. Kartal’la 1 sene daha mukavelesi bulunan fi le bekçisiyle ilgili önümüzdeki hafta pazarlıkların başlaması bekleniyor.

(Aksam)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX