0530 708 54 54
0530 708 54 54
12 Temmuz 2022 Salı 08:15:00 - Güncelleme:12 Temmuz 2022 Salı 08:15:00

İşte Yusuf Yazıcı'nın yeni adresi

Kaynak: Star Gazetesi

ABONE OL

Yusuf Yazıcı için Premier Lig takımı Fulham devreye girdi. İngiliz ekibinin Yusuf Yazıcı için Lille ile yaptığı görüşmelerinin sürdüğü ileri sürüldü ve milli oyuncunun menajeri de yapılan görüşmeleri doğruladı. İşte detaylar...

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını CSKA Moskova'da geçiren ve Lille'e geri dönen Yusuf Yazıcı'ya Fulham talip oldu. Yusuf Yazıcı'nın menajeri Adem Cebeci de pazarlıkların devam ettiğini açıkladı.

YUSUF YAZICI'YA FULHAM TALİP OLDU

İngiltere basınında yer alan habere göre; Yusuf Yazıcı için Premier Lig ekiplerinden Fulham, milli oyuncu için Lille ile olan pazarlıklarda sona yaklaştı. Fulham'ın yanı sıra Nottingham Forest da Yusuf Yazıcı ile ilgileniyor.

MENAJERİ AÇIKLADI

Yusuf Yazıcı'nın menajeri Adem Cebeci transfer hakkında, "Fulham ve Nottingham Forest oyuncumuzla ilgileniyor. Kulüpler de şu anda pazarlık halinde." ifadelerini kullandı.

YUSUF YAZICI'NIN RUSYA KARNESİ

Yusuf Yazıcı, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını kiralık olarak geçirdiği CSKA Moskova'da 12 resmi maçta toplam 963 dakika süre aldı. 25 yaşındaki milli yıldız bu karşılaşmalarda 8 gol ve 2 asistle skora katkıda bulundu.

Etiketler : CSKA Moskova Yusuf Yazıcı Fulham
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX