0530 708 54 54
0530 708 54 54
22 Mayıs 2019 Çarşamba 08:00:00 - Güncelleme:22 Mayıs 2019 Çarşamba 12:39:00

Hazal'ın bebek bilmecesi

İki ay önce anne olacağı iddiası ortaya atılan Hazal Kaya, aldığı kilolarla dikkat çekiyor. Önceki gün bol kıyafetiyle görüntülenen oyuncu, 'Hamile değilim bu sizin uydurmanız' dedi. 

Aşkı Memnu ve Adını Feriha Koydum gibi dizilerle şöhreti yakalayan Hazal Kaya, 5 yıldır birlikte olduğu Ali Atay'la şubat ayında görkemli bir düğünle evlendi. Çok kısa süre sonra 'hamile olduğu' iddiası ortaya atıldı. İkilinin hamilelik haberini duyurmaktan kaçındığı, sadece aile fertleriyle paylaştıkları konuşuldu. Hazal Kaya’nın “Bizim Hikaye”de dizisinde canlandırdığı Filiz karakteri de hamile kalınca iddialar güçlendi. 

DOĞUM AMERİKA'DA MI? 

Ünlü oyuncu önceki gün Nişantaşı'ndaydı. Arkadaş grubuyla bir mekanda oturan Hazal Kaya, çıkışta kilolu haliyle dikkat çekti. Önümüzdeki günlerde dizisi final yapacak olan Kaya, gazetecilerin “Doğum yaklaşıyor” sözlerine “O sizin uydurmanız” diyerek yanıt verdi. “Doğum Amerika'da mı olacak” sorusunu ise yanıtsız bıraktı.  

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX