0530 708 54 54
0530 708 54 54
01 Nisan 2017 Cumartesi 22:00:00 - Güncelleme:01 Nisan 2017 Cumartesi 22:01:00

Hasan Ali transferi hakkında ilk kez konuştu

Fenerbahçe'nin tecrübeli sol beki Hasan Ali Kaldırım, hakkında çıkan transfer haberlerine 'Zamanı gelince açıklama yaparım' dedi.

Spor Toto Süper Lig'de Kardemir Karabükspor galibiyetiyle gülen Fenerbahçe'de Hasan Ali transfer dedikodularına cevap verdi.

"Üst sıralara tırmanmak istiyoruz"

"Zor bir mücadeleydi. Buradan 3 puanla ayrılmak bizim için güzel. Zor bir deplasman. Kalan haftalarda maçlarımızı kazanıp daha üst sıralra tırmanmak istiyoruz"

"Zamanı geldiğinde açıklama yaparım"

Transfer iddiaları hakkında konuşan Hasan Ali: "Hakkımda çok yazılıyor. Ben bugüne kadar kimseye röportaj vermedim geleceğim hakkında. Zamanı geldiğinde bir açıklama yaparım. Bugüne kadar kimse ile konuşmadım."

Advocaat'ın sene sonu takımdan ayrılacağını açıklamasının takım üzerindeki etkisini soran Muhabire milli oyuncu "Etkilememsi lazım. Hocamız bırakıyor. Kendi kararı. Ama lige daha var. Futbolcuların önünde 6'şar 10'ar yılı var. Herkes kendini düşünmeli. Kişi kendisini salarsa, ligi bitirirse o kendi hatasıdır." dedi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX