0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Temmuz 2019 Cumartesi 08:00:00 - Güncelleme:20 Temmuz 2019 Cumartesi 09:44:00

Gustavo son düzlükte

Ersun Yanal’ın kadrosunda görmeyi çok istediği Luiz Gustavo için yapılan görüşmelerde sona gelindi. Brezilyalı oyuncu da Fenerbahçe’ye gitmek istediğini Marsilya’ya iletti.

GÜNEŞ

■ FENERBAHÇE Başkanı Ali Koç’un 3 transfer daha yapacağız açıklamasının ardından o isimlerin kim olduğu merak ediliyordu. Koç’un bahsettiği oyunculardan birinin Marsilya forması giyen Luiz Gustavo olduğu ortaya çıktı. Sportif Direktör Damien Comolli’nin Marsilyalı yetkililerle görüştüğü ve Brezilyalı oyuncuyu resmen istediği öğrenildi. Taraflar arasında yapılan görüşmelerde de sona gelindiği ve Gustavo transferinde Fenerbahçe’nin mutlu sona yakın olduğu belirtildi.

MARSİLYA’NIN TAVRINI DEĞİŞTİRDİ

 ■ BU görüşmelerde Brezilyalı oyuncunun da tutumu etkili oldu… Gustavo’nun yapılan toplantıda ‘Fenerbahçe’ye gitmek istiyorum’ dediği ve bunun ardından Fransız ekibinin sert tavrını değiştirdiği kaydedildi. Gustavo, önceki gün Bordeaux ile oynanan hazırlık maçından sonra bir muhabirin ‘Fenerbahçe’ye gitmeyeceksin öyle değil mi?’ sorusuna gülümsemiş ve yanıt vermeden alanı terk etmişti. Sambacının transferi önümüzdeki hafta için açıklanacak.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX