0530 708 54 54
0530 708 54 54
23 Kasım 2019 Cumartesi 09:37:00 - Güncelleme:29 Kasım 2019 Cuma 12:19:00

22 Kasım Temizlik Benim İşim birincisi kim oldu?

Hafta boyunca en iyi temizliği yaparak diğer yarışmacı arkadaşları ile sunucu Kadir'den en yüksek puanı alan haftanın birincisi oluyor. Temizlik Benim İşim'de Cuma günleri haftanın son yarışmacısı yarışıyor. Akabinde finale geçiliyor. Programda gün sonunda büyük ödül de sahibini buluyor. 22 Kasım Temizlik Benim İşim hafta birincisi ve puan durumu gibi bilgiler haberimizde yer alıyor.

Temizlik Benim İşim haftanın birincisi kim oldu? 22 Kasım Temizlik Benim İşim kim kazandı? sorularının yanıtı arama motorlarında yoğun olarak araştırılmaya başlandı. Gündüz kuşağında ilgi ile takip edilen Temizlik Benim İşim programında haftada 5 yarışmacı 5 kirli evi temizliyor. En iyi temizliği yapan ve yarışmacılar ile sunucu Kadir'den en yüksek puanı alan haftanın birincisi oluyor. Cuma günleri haftanın finalinin yapıldığı programda gün sonunda büyük ödül de sahibini buluyor. 22 Kasım Temizlik Benim İşim'de hafta birincisinin kim olduğuna dair merak edilenler haberimizde..

TEMİZLİK BENİM İŞİM HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Temizlik Benim İşim'de bugün Sevil'in günüydü. Sevil Hanım'a Gönül Hanım 4, Tuğçe Hanım 1 puan verdi, Emel Hanım 1 puan, Yeşim Hanım 1 puan verdi. Sevil Hanım toplamda 7 puan aldı. Toplamda 13 puan alarak haftanın sonuncusu olan yarışmacı Sevil oldu. Kadir 6 puan verdi. 14 puan alarak üçüncülüğü paylaşan isimler Gönül ve Tuğçe oldu. 

Haftanın birincisi ve 10 bin liranın sahibi ise 16 puanla Yeşim oldu. İkinci olan Emel ise 15 puanda kaldı. 

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX