0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Ağustos 2019 Salı 08:53:00 - Güncelleme:20 Ağustos 2019 Salı 08:54:00

Mardin Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman kaç yaşında? Mustafa Yaman kimdir?

Mustafa Yaman kimdir? Mustafa Yaman nereli? sorularının yanıtı güncel olarak araştırılıyor. İçişleri Bakanlığı tarafından Mardin Belediye Başkanı görevinden uzaklaştırıldı. Mardin Belediye Başkanının yerine Mardin Valisi Mustafa Yaman atandı. Mustafa Yaman, Mardin Belediye Başkan Vekili görevine getirildi. Mardin Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman ile ilgili aramalar arttı. Haberi gören vatandaşlar Mustafa Yaman kimdir? sorusunun yanıtını araştırıyor. Mustafa Yaman kimdir, nereli, kaç yaşında sorularının yanıtı haberimizde yer alıyor.

Mustafa Yaman kimdir? Mustafa Yaman nereli? sorularının yanıtı arama motorlarında yoğun olarak aratılıyor. İçişleri Bakanlığı tarafından Mardin Belediye Başkanı görevinden uzaklaştırıldı. Yerine Mardin Valisi Mustafa Yaman getirildi. Mustafa Yaman, Mardin Belediye Başkan Vekili olarak atandı. Mardin Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman ile ilgili aramalar yoğunlaştı. Haberi gören vatandaşlar Mustafa Yaman kimdir? sorusunun yanıtını araştırıyor. Mustafa Yaman kimdir, nereli, kaç yaşında sorularının yanıtına haberimizden ulaşılabiliyor.


MUSTAFA YAMAN KİMDİR? 

Mustafa Yaman, 1961 yılında Çorum İlinin Osmancık İlçesinde doğdu. İlkokul, Orta ve Lise öğrenimini Osmancık İlçesinde tamamladı.1985 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu ve Avukatlık stajını bitirdi.1986 yılında Kütahya İlinde Kaymakam Adayı olarak göreve başladı. Bilgi ve görgü artırmak amacı ile 1 sene Belçika'da kaldı. Kaymakam Adaylığı stajı döneminde Ürgüp Kaymakam Vekilliği görevinde bulundu. Kura ile Almus Kaymakamlığına başlayarak daha sonra Mazgirt, Bozova, Delice, Beypazarı ve Niksar İlçelerinde Kaymakamlık yaptı.

İçişleri Bakanlığı Merkez Teşkilatına Hukuk Müşaviri olarak atandı. Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdür Yardımcılığı, Personel Genel Müdür Yardımcılığı, Personel Genel Müdürlüğü, Tunceli Valiliği, Giresun Valiliği, Kırklareli Valiliği ve Balıkesir Valiliği görevlerinde bulundu. Mustafa Yaman 30,05,2016 tarih ve 2016/8864 Sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından onaylanan Valiler Kararnamesiyle Mardin Valiliği görevine atandı. 

Yaman, Avukat Gülseren Hanımla evli olup 1 çocuk babasıdır.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX