0530 708 54 54
0530 708 54 54
22 Ekim 2019 Salı 09:02:00 - Güncelleme:22 Ekim 2019 Salı 09:03:00

Emine Bulut cinayetinde Fedai Baran ne cezası aldı? Emine Bulut cinayeti davası sonuçlandı!

Emine Bulut cinayeti davası sonuçlandı mı? Fedai Baran ne cezası aldı? sorularının yanıtı tüm Türkiye tarafından merak ediliyor. Emine Bulut cinayetinin ikinci duruşması dün görüldü. Kırıkkale'de eski eşi Emine Bulut'u 10 yaşındaki kızının yanında boğazından bıçaklayarak öldüren Fedai Varan hakkında karar çıktı. Türkiye'yi derinden etkileyen cinayette yeni görüntüler ortaya çıktı. Katil Fedai Varan, 'canavarca hisle tasarlayarak öldürmek' suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılanıyordu. Türkiye'nin konuştuğu korkunç cinayette sanık Fedai Varan müebbet hapse çarptırıldı. Sanık Fedai Baran müebbet hapis cezası aldı.

Emine Bulut cinayeti davası sonuçlandı mı? Fedai Baran ne cezası aldı? arama motorlarında yoğun olarak araştırılıyor. Emine Bulut cinayetinin ikinci duruşması dün görüldü. Kırıkkale'de eski eşi Emine Bulut'u 10 yaşındaki kızının yanında boğazından bıçaklayarak öldüren Fedai Varan hakkında karar çıktı. Türkiye'yi derinden etkileyen cinayette yeni görüntüler ortaya çıktı. Katil Fedai Varan, 'canavarca hisle tasarlayarak öldürmek' suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılanıyordu. Türkiye'nin konuştuğu korkunç cinayette sanık Fedai Varan müebbet hapse çarptırıldı. Sanık Fedai Baran müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

EMİNE BULUT İKİNCİ DURUŞMASINDA NELER YAŞANDI?

Mahkeme heyeti, sanık avukatına savunma yapması için süre verilmesi ve sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek, duruşmayı 21 Ekim'e ertelemişti. 

Kırıkkale'de 10 yaşındaki kızının gözü önünde eski eşi Emine Bulut'u bıçaklayarak öldüren Fedai Varan'ın 2. duruşması Kırıkkale 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde başladı.Fedai Varan ile maktul Emine Bulut'un anne, babası, ailesi ve çok sayıda avukatı katıldı.

Emine Bulut'un cezaevindeki kardeşleri Mikail ve Bekir Bulut, Sesli ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) üzerinden duruşmaya katıldı.

Davaya birçok ilden avukat müdahil olurken, çeşitli sivil toplum kuruluşu üyesi çok sayıda kadın duruşmada hazır bulundu. Polis, duruşma nedeniyle adliye önünde ve içinde geniş güvenlik önlemleri alarak kimlik kontrolü yaptı.

Emine Bulut ve Fedai Varan'ın kızları F.B.V ise duruşmaya getirilmedi. 

SAVCI, AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET İSTEMİŞTİ

Savcı mütalaasında, sanık Fedai Varan'ın, ''canavaca hisle kasten adam öldürmek'' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasıyla cezalandırılmasını talep etti. Savcı ayrıca, Emine Bulut’un tahrik edici bir fiilinin bulunmaması nedeniyle haksız tahrik indirimi uygulanmamasını ve olayın işleniş biçiminden dolayı takdiri indirimin uygulanmamasını istedi.

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX