0530 708 54 54
0530 708 54 54
21 Şubat 2020 Cuma 14:03:00 - Güncelleme:21 Şubat 2020 Cuma 14:45:00

Başkan Erdoğan'dan önemli görüşmeler

Başkan Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve Almanya Başbakanı Angela Merkel ile telefonda görüştü.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Esed rejiminin saldırılarını yoğunlaştırdığı İdlib’de, sivilleri korumak ve rejim güçlerinin ilerleyişini durdurmak için yeni askeri noktalar oluşturmaya devam ediyor...

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, İdlib'de yaşanan gerilim üzerine Rusya ve katil Esed rejimine şubat ayının sonuna kadar süre tanımıştı. Yaşanan bu gelişmeler sonrası bölgede sıcak çatışmalar başladı.

ERDOĞAN'DAN MERKEL İLE MACRON'A ESAD UYARISI

İdlib'de yaşanan bu süreç sonrası Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Macron ve Almanya Başbakanı Merkel ile üçlü bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Erdoğan, Macron ve Merkel'le telefon görüşmesinde, Suriye rejimi ve destekçilerinin İdlib'deki saldırganlıklarının durdurulması gerektiğini belirtti.

IRKÇI SALDIRI SONRASI BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

Öte yandan, Erdoğan, gerçekleştirdiği görüşmede, Almanya'daki ırkçı saldırıda hayatını kaybedenler için başsağlığı, yaralılar için şifa diledi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX